Hevosen ruokinta ja hoito

Pavo Podo®Care LiquidLisäravinnetäydennys varsoille pastan muodossa

Pavo Podo®Care Liquid - Lisäravinnetäydennys varsoille pastan muodossa

Aihe Pavo Podo®Care Liquid

Pavo PodoCare - neste

Syntymän jälkeisenä aikana varsa haluaa vain juoda emänsä maitoa. Tammamaidon kautta varsat ottavat kaikenlaisia ​​ravintoaineita, joita ne tarvitsevat elääkseen ja kasvaakseen. Kuitenkin mineraalien määrä, joka varsat ottavat varsinkin ensimmäisten elämänkuukausien aikana, ei riitä tukemaan optimaalista luun kasvua. Ensimmäisen kuukauden aikana lämminverinen varsa kasvaa yli kilon päivässä (!), Minkä vuoksi sillä on valtava tarve luun mineraaleille, kuten kalsium, fosfori ja magnesium; paljon enemmän kuin se voi imeä äidinmaidosta. Kun toiveena on terve varsa ja hyvä luusto on tärkeää täydentää näitä mineraaleja.

Pasta varsan  hyvään  luuston kehittymiseen

Pavo PodoCare Liquid on nestemäinen mineraaliseos, pastan muodossa. Pavo Podo Care -neste kuuluu samaan perheeseen kuin Pavo PodoCare (pienissä pelleteissä). Kehitimme tämän pastan erityisesti voidaksemme tarjota tuotteen erittäin nuorille varsoille, jotka eivät syö vielä pellettejä, kaikki olennaiset mineraalit. Eikö sinun varsa halua syödä Pavo PodoCaren pellettejä? Sitten Pavo PodoCare Liquid on ihanteellinen ratkaisu optimaalisen luun kasvun tukemiseen ensimmäisistä viikoista lähtien.

Fosfori ja magnesium Pavo PodoCare -nesteessä

Kalsium, fosfori ja magnesium ovat luun mineraaleja, joita tarvitaan terveiden luukudosten tuottamiseen. Tamman maito sisältää näitä mineraaleja, mutta tutkimus on osoittanut, että se ei sisällä riittävästi fosforia ja magnesiumia tukeakseen luiden valtavaa kasvua elämän ensimmäisinä kuukausina. Pelkkä määrä ei riittävä vaan oikea keskinäinen suhde on myös elintärkeä. Liian suuri osa yhdestä mineraalista tai liian vähän toisesta voi johtaa luun häiriöihin, kuten OC tai OCD. Pavo PodoCare Liquid sisältää samoin kuin Pavo PodoCare -pelletit fosforia ja magnesiumia täsmälleen oikeassa määrässä ja suhteessa, jotta nuorten varsan luun kasvua voidaan tukea parhaiten.

Lämminveristen varsojen tieteellinen tutkimus on osoittanut että magnesiumin ja fosforin tarjoaminen elinkaaren ensimmäisten 12 kuukauden aikana vaikuttaa myönteisesti OC: n ja OCD: n ehkäisyyn.

Näin annat Podo Care pastaa

 1. Sekoita PodoCare-nestettä, kunnes öljy on täysin sekoittunut tuotteeseen
 2. Ota suojus ruiskusta ja täytä se enintään (= 32 ml).
 3. Työnnä ruisku varovasti varsan suuhun  ja tyhjennä se suuhunsa takaosaan.
 4. Käytön jälkeen avaa ruisku
  Vinkki: älä puhdista ruiskua vedellä, vaan säilytä se, osat erillään seuraavaan käyttöön. Öljyn ansiosta tahna ei kuivu, joten puhdistus ei ole tarpeen.

Vinkki:

Älä puhdista ruiskua vedellä, vaan säilytä se, osat erillään seuraavaan käyttöön. Öljyn ansiosta tahna ei kuivu, joten puhdistus ei ole tarpeen

Tärkeitä ominaisuuksia
 • Paras alku terveelle  varsalle
 • Tukee tervettä luun kasvua
 • Tieteellisesti perusteltu vaikutus
 • Nestemäinen tahna, joka sisältää 3 ruiskua
Soveltaminen
 • Ensimmäisten 60 päivän aikana varsan elämästä
 • Nuorille varsoille, jotka eivät syö vielä pellettejä
Ruokintaruokailu
Pavo suosittelee aloittamaan PodoCare Liquidillä 14 päivän iässä. Anna varsa 60 päivän ajan 1 täysi ruisku (32 ml) päivässä. Tämän jälkeen voit vaihtaa Pavo PodoCare -pelleteille ja / tai Pavo PodoStart -pelleteille, kun varsa on alkanut syödä pellettejä. Siitä hetkestä, kun varsa syö 1 kg PodoStartia päivässä, se saa kaikki tarvittavat ravintoaineet ja PodoCare-lisäyksen lisäämistä ei enää tarvita.

  

 • 1 täysi ruisku (32 ml) päivässä
 • Aloita ensimmäisellä ruiskulla 14 päivän ikäisenä
 • Anna PodoCare Liquidille 60 päivän ajan ja vaihda sitten PodoCare-pelleteille tai PodoStart

Pavo PodoCare Liquid on saatavana 2 litran ämpäri, joka riittää yhden varsan 60 päivän ajan.


Erityisominaisuudet

Lataa tuotteen tiedot

Sisältö

Magnesiumfosfaatti
Magnesiumasetaatti

Säkki

Sanko 2 kg

Varastointiohjeet

Säilytettävä viileässä, valolta suojattuna. Suljettava käytön jälkeen.

Vakuustodistus

Raakavalkuainen 30,0 %
Raakarasva 56,3 %
Raakakuitu 0,0 %
Raakatuhka 28.5 %

Mineraalit ja hivenaineet

Fosfori 3,4 %
Magnesium 8,3 %
Natrium 0,0 %

Kestävyys

Säkkikoko 12 mth

Vitamiinitasot / kg

Betakaroteeni 1.875 mg
E-vitamiini 4.167 mg

Ruokintaohjeet

Per day    1 syringe (32 ml)  

 Tiesitkö, että myös varsan ruoansulatuselimistön kehitys heti alkuvaiheessa on oleellista sen myöhempää ravintoaineiden käyttökykyä ajatellen? 

Etsi jälleenmyyjä

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaista Pavo Podo®Care Liquid

Wat vind jij van dit voer?