Hevosen ruokinta ja hoito
Ohjeartikkeleiden selaus
Hoito ja ruokinta

Käyttötarkoitus

Fysiikka

Rehutietoutta

 

Mitä ovat antioksidantit? CellProtect selittettynä.

Jotkut vitamiinit, kivennäisaineet ja muut ravintoaineet tunnistetaan antioksidantteiksi, koska ne suojaavat kehoa niin sanottuja vapaita radikaaleja vastaan. Vapaa-aineet ovat aggressiivisia aineita kehossa, joilla on merkitystä haitallisten bakteerien torjunnassa, mutta voivat myös vahingoittaa omaa kehon soluja. Esimerkiksi antioksidanttien puutteella on merkitystä solujen ennenaikaisessa vanhenemisessa.

Synteettistä E-vitamiinia

Tästä syystä monet lisäravinteet sisältävät antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Usein lisätään synteettista varianttia. Kuitenkin hevosen keho voi absorboida vain tietyn enimmäismäärän synteettistä E-vitamiinia.

CellProtect Pavo-ravintolisissä

CellProtect, joka voidaan havaita monissa Pavo-lisäravinteissa vaaleanvihreänä viljana, sisältää luonnollisia antioksidantteja mm. Rosmariinista ja curryta. Nämä antioksidantit varmistavat lisäaineiden imeytymisen, joilla on tukeva rooli suojaa vapaita radikaaleja vastaan, mutta ovat myös hyödyllisiä muissa kehon prosesseissa.

CellProtect takaa, että lisää E-vitamiinia on saatavana muihin tarvittaviin kehon prosesseihin, kun taas luonnolliset antioksidantit estävät vapaiden radikaalien neutraloimista.

CellProtect-Pavo

Pavo Eplus

Valmiste lihaksille

Pavo HealthBoost

Voimabuustaus jokaiselle hevoselle

Pavo MultiVit15

Täydellinen vitamiinilisä

Pavo MuscleBuild

Tukee nopeaa lihasten muodostumista

Pavo MuscleCare

Optimaalinen hoito lihaksille