Hevosen ruokinta ja hoito

Pavo Care4LifeAineenvaihduntaa stimuloiva yrttirehu

Pavo Care4Life

Aihe Pavo Care4Life

Care4Life sisältää kaiken sen, minkä voisimme ajatella hevosen tarvitsevan terveenä pysymiseen.
Tämä erikoisrehu sisältää kuituja, Omega3- ja 6-rasvahappoja, pre-ja probiootteja, hiivoja sekä peräti 11 eri yrttiä.


Care4Lifen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet ovat täysin orgaanista alkuperää.
Kaikki tämä on tärkeää kuona-aineiden poistumiselle. Mysli ei sisällä mitään elimistölle ylimääräistä tai käyttökelvotonta.

Sokeri- ja tärkkelyspitoisuus on ainoastaan 8%.

Tuote ei sisällä myöskään viljaa,viljatuotteita eikä melassia.
Sopii kaikille hevosille!

Lisätiedot:  en.pavocare4life.net

Tärkeitä ominaisuuksia

Meirami - Origanum majorana
Meirami on vahvasti vaikuttava yrtti. Sen tehokas aromi vaikuttaa suoraan keuhkoputkiin. Meirami kykenee tukemaan koko maha-suolikanavan toimintaa, ja sen antibakteerinen vaikutus suolistossa ei-toivottuja bakteereja vastaan on merkittävä. Meirami rauhoittaa suoliston mahdollisia kouristuksia ja rentouttaa ruoansulatuskanavaa.

Ryytisalvia - Salvia offininalis
Salvia stimuloi munuaisia. Sen eteerisillä öljyillä on antiseptinen vaikutus, joka hillitsee mm. suolistoloisten kehittymistä. Salvia sisältää tanniinia, joka vaikuttaa maksaan, pernaan ja haimaan, ja auttaa alentamaan veren sokeritasoa. Nimi "Salvia" tulee latinan sanasta "salvare", joka tarkoittaa "parantua".

Rosmariini - Rosmarinus officinalis
Rosmariini on aromaattinen yrtti, joka edistää ja stabiloi tehokasta veren virtausta. Rosmarinic-hapolla on vahva antioksidanttivaikutus. Tanniinit tämän kasviryhmän (Huulikukkaiskasvit) vahva puoli. Rosmariini ravitsee maksaa ja sillä on positiivinen vaikutus verenkiertoon. Tämä edistää tehokkaasti solujen aineenvaihduntaa ja auttaa kehon puhdistumisessa.

Violetti auringonhattu - Echinacea
Nämä Pohjois-Amerikan luonnonvaraiset kasvit ovat olleet suosittuja jo 30-luvulla niiden lääkinnällisten ominaisuuksien ansiosta. Liekö nykyisin enää montaa lääkekaappia ilman pullon Echinacea, ainakin on vaikea kuvitella. Echinace estää tulehduksia vahvistamallaa immuunijärjestelmää ja vähentäen näin infektioita. Se estää elimistöä happamoitumasta ja on suureksi avuksi allergisten reaktioiden estämisessä.

Nokkonen - Urtica dioica
Nokkonen on meille kaikille tuttu. Silti monille on yllätys, että tämä "rikkaruoho" on siunattu niin monilla myönteisillä ominaisuuksilla. Huolimatta siitä, että nokkosella on iholle niin vahva ja ärsyttävä vaikutus ulkoisesti, suun kautta nautittuna sillä voi olla runsaasti positiivisia vaikutuksi iholle, juurikin vähentämään allergisille reaktioille alttiutta.
Nokkosen korkean mineraalipitoisuus (etenkin rauta) nostaa verenpunasolujen tuotantoa, stimuloi munuaisia ja toimii diureettina. Nokkosella on elimistöä ja verta erilaisista myrkyllisistä haitta-aineista puhdistavia ominaisuuksia. Nokkonen auttaa huomattavasti myös laskemaan veren sokeritasoa.

Voikukka - Taraxacum officinale
Voikukka puhdistaa munuaisia. Tästä johtuen monet sen paikallisistaa nimistä liittyvät sen vaikutuksiin. Voikukassa on karvas maku, ja se onkin yrtti, joka stimuloi nesteitä sekä vatsassa että koko suolistossa. Voikukka tehostaa maksan toimintaa samalla auttaakseen munuaisia kuona-aineiden käsittelyssä. Care4Lifen voikukka on peräisin lannoittamattomasta maasta. Tällä varmistetaan sen oikea toiminta ja teho maksassa, munuaisissa ja haimassa.

Kehäkukka - Calendula officinalis
Marigold usein paremmin tunnistaa sen kasvitieteellisen nimen "Calendula", on erittäin suosittu ainesosa voiteissa ja kosmetiikkassa. Kehäkukaon ulkokuorta ravitsevan ja parantavan vaikutuksen lisäksi myös sisäinen teho -se hoitaa myös vatsan ja suoliston "ihoa", seinämiä ja limakalvoja.

Persilja - Petroselinum Hortense
Persilja on kaikille yksi tutuimmista yrteistä. Lääkekasvina se stimuloi munuaisia ja poistaa myrkkyjä (myrkyllisiä kehon-jätteitä). Näidne ominaisuuksien ansiosta sitä käytetään torjumaan reumaa ja munuaiskiviä. Persilja toimii myös suolistossa vähentäen kramppeja jsekä ilmavaivoja. Käytämme persiljasta rehuumme vain varret - nämä ovat tasalaatuisia eivätkä aiheuta ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Pujo - Artemisia vulgaris
Katkera yrtti, joka stabiloi suolistoflooran ja stimuloi syljeneritystä - hyvä happo / emäs (pH) tasapaino. Yrtti edistää maksan ja sappirakon toimintaa, sillä on anti-spastinen vaikutus ja se estää suolistoloisten kehitystä.

Fenkoli - Foeniculum vulgare
Fenkolin siemenissä on runsaasti eteerisiä öljyjä joilla on rauhoittava vaikutus mahan ja suoliston limakalvoille. Fenkoli auttaa myös hengitysteiden ärsytystiloissa. Fenkoli helpottaa happotasapainon ja yleisesti koko ruoansulatuskanavan ongelmia (koliikki).

Korianterin lehdet - Coriandrum sativum
Korianteri edistää solun aineenvaihduntaa ja stimuloi erityselimiä. Korianteri nykyään käytetään luonnonlääkkeenä vahvistamaan vatsan ja suoliston toimintaa. Korianteri stimuloi syljen tuotantoa ja auttaa torjumaan ilmavaivoja.

Soveltaminen

Ruokintaohje:

170g/ 100kg elopainoa, mikä tarkoittaa käytännössä n. 1kg päiväannosta keskikokoiselle hevoselle.

Säkkikoko 15 kg, saatavilla myös 3 kg pusseissa

Säilyvyys: 6 kk


Erityisominaisuudet

Lataa tuotteen tiedot

Sisältö

Auringonkukan kuitu
Makusekoitus
Soijaöljy
Herneenlastut
Natriumkloridi
Ruoho
Kalsiumkarbonaatti
Porkkanalastu
Magnesiumoksidi
Kalsiumfosfaatti
Alfalfa
Omenamäski
Auringonkukansiemenen kuori
Pellavansiemen
Oluthiiva

Säkki

Säkkikoko 15 kg
Säkkikoko 3 kg

Varastointiohjeet

Säilytettävä viileässä, valolta suojattuna. Suljettava käytön jälkeen.

Vakuustodistus

Energia (DE) 9.5 MJ/kg
Energia 0,74 EWpa
Energia (ME) 8,1 MJ/kg
Sulava raakavalkuainen 109 gr/kg
Raakavalkuainen 13,2 %
Raakarasva 5,8 %
Raakakuitu 24,8 %
Raakamineraalit 11,1 %
Sokeri 4 %
Tärkkelys 3,6 %

Mineraalit ja hivenaineet

Kalsium 1,5 %
Fosfori 0,37 %
Natrium 0,64 %
Kalium 1,42 %
Magnesium 0,66 %
Kupari 80 mg
Rauta 150 mg
Sinkki 250 mg
Mangaani 150 mg
Seleeni 0,9 mg
Jodi 1,5 mg

Kelatoidut mineraalit
Orgaaninen seleeni

Kestävyys

Säkkikoko 6 mth

Vitamiinitasot / kg

A-vitamiini 32.000 IE
D3-vitamiini 3.600 IE
E-vitamiini 600 mg
K3-vitamiini 6 mg
B1-vitamiini 50 mg
B2-vitamiini 40 mg
B6-vitamiini 20 mg
Pantoleenihappo 27 mg
Folin 15 mg
Niasiini 50 mg
D-Biotiini 500 mcg

Annossuositus kg/pvä

   
Bodyweight adult horse 200 kg 400 kg 600 kg
  kg / day kg / day kg / day
As a complete feed 0,3 kg 0,7 kg 1,0 kg

 Tiesitkö, että myös varsan ruoansulatuselimistön kehitys heti alkuvaiheessa on oleellista sen myöhempää ravintoaineiden käyttökykyä ajatellen? 

Etsi jälleenmyyjä

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaista Pavo Care4Life

muesli or pellets?

Wat vind jij van dit voer?